top of page

Workshop School Group

Public·40 members

Мої улюблені щільні футболки

Дівчата, у мене останнім часом якась повна катастрофа з літніми речами через цю аномальну задуху, яка починається прямо з сьомої ранку. Мої улюблені щільні футболки та легкі закриті блузки моментально прилипають до тіла, щойно я добігаю до зупинки громадського транспорту, і в результаті весь день почуваєшся максимально некомфортно. Дуже хочу знайти щось максимально невагоме, відкрите та мінімалістичне, але таке, щоб воно не виглядало занадто зухвало чи по-пляжному серед міських вулиць та офісних кабінетів. Хочеться спокійно зайти після задушливого офісу на літню терасу кафе і при цьому виглядати свіжо, естетично та акуратно, не тягаючи з собою величезний пакет зі змінним одягом на вечір.

8 Views
Duke Evan
Duke Evan
May 25

У мене була точно така ж історія позаминулого літа, коли я купувала купу оверсайз сорочок, а потім просто задихалася в них під час тривалих прогулянок містом. Тоді я вирішила кардинально змінити тактику і почала шукати речі, які балансуют на межі абсолютної простоти та витонченого міського шику. Тепер я постійно заходжу на сторінку https://25union.com.ua/katalog/topy/topy-na-bretelkah/ від українського бренду 25 Union, де спочатку шукала легкі сарафани, але відкрила для себе їхню лінійку базового одягу, який став моїм головним порятунком. Такий одяг на тонких лямках можна сміливо назвати максимально універсальним, він неодмінно знайде особливе місце в гардеробі, бо дуже зручний для носіння у спекотну літню погоду і може легко адаптуватися під абсолютно різні образи. Це дійсно дивовижне поєднання мінімалізму й естетики, практичності та зручності для повсякденного життя в русі.

The School District of Philadelphia, an equal opportunity employer, will not discriminate in employment or education programs or activities, based on race, color, religion, age, national origin, ancestry, physical handicap, gender, sexual orientation, union membership, or limited English proficiency. This policy of non-discrimination extends to all other legally protected classifications. Publication of this policy in this document is in accordance with state and federal laws, including Title IX of the Education Amendments of 1972 and Sections 503 and 504 of the Rehabilitation Act of 1973.

The Workshop School, 221 S. Hanson Street, Philadelphia, PA 19139, 215-400-7730

bottom of page